Yatırımlar şehri ve OSB'yi geliştirecek

Yatırımlar şehri ve OSB

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, bilinçli ve işi bilen yatırımcıların bölgeye katkı sağlayacağını söyledi. Aydın, Kırıkkale'ye yapılacak olan yeni yatırımlarla şehrin gelişeceğini ve OSB'nin de iyi yönde etkileneceğ

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

Ankara Yem Sanayi Kırıkkale yetiştiricilerine iftar yemeği verdi. Vural Alabalık Tesislerinde düzenlenen iftar programına Ankara Yem Çalışanları başta olmak üzere Kırıkkale yetiştiricileri katıldı. Programda konuşma yapan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, yetiştiriciler ile birlikten olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek bilinçli üreticilerin hem bölge hem de ülke ekonomisine önemli katkıları olacağını söyledi. Aydın “Bilinçli yetiştirici, sağlıklı besleme ve yüksek verim” diye konuştu.

HEDEFLERİMİZ VAR

Kalite politikalarının ulusal yem sanayinde öncü kuruluş olmak olduğunu ifade eden Aydın, “Kalite hedeflerine ulaşmak ve geliştirmek için gerekli olan tüm teknolojik altyapı, donanım ve çalışanların eğitimi ile ilgili yatırım ve imkânları sağlamak. Ankara Yem Sanayi’nin kuruluşundan bu yana yetiştiricilerin ve üreticilerin çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz.   Ankara Yem Sanayi’nin donanımlı teknik personeli ile yetiştiricilerine her konuda destek ve yardımcı olmayı amaçladığını, bilinçli yetiştiricinin varlığını ülken ekonomisi ve bölge hayvancılığının gelişmesi açısından önemsediğini, Bölgede besi ve süt sığırcılığı ile uğraşan yetiştiricilerle bir araya gelmenin birlik beraberlik ve kaynaşmayı artırması açısından önemli.” dedi.

YATIRIMLARLA ŞEHİR KALKINACAK

Kaliteden ödün vermeden verimliliği artırarak en az hata ile üretim yapmak olduğunu ifade eden Aydın “Bu kapsamda yapılması gereken önemli olduğunu Kalite Yönetim Sistemi’nin sürekli iyileştirilmesini sağlamak ve etkinliğini arttırmak temel kalite anlayışlarımızdan olup Tüm yetiştiricilerin hayvan beslemesi ile ilgili sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak için elimizden geleni yapmaktayız” dedi. Aydın, bilinçli ve işi bilen yatırımcıların bölgeye katkı sağlayacağını söyledi. Aydın, Kırıkkale’ye yapılacak olan yeni yatırımlarla şehrin gelişeceğini ve OSB’nin de iyi yönde etkileneceğini bildirdi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı